Fiets mee !

Bestellen wielrenkleding

We verwachten van leden die regelmatig met ons mee op pad gaan dat zij fietsen in het wielrentenue van ons fietsteam. Het Bioracer wielrentenue dat wij aanbieden bestaat uit 4 onderdelen: shirt met korte mouw, korte broek, windstopper en armstukken. De eerste drie genoemde items kennen een andere maatvoering voor dames en heren.

De totale kledingset bieden wij alle leden van het Maastricht UMC+ Cycling Team aan tegen het gereduceerde tarief van €90,-. De pas- en bestelprocedure met betrekking tot het wielrentenue ziet er als volgt uit:
1) Plan via het Servicebureau van het Facilitair Bedrijf een afspraak voor het passen van de wielrenkleding (tel. 75252). Het passen van de kleding kan bij de afdeling Textiel van het Facilitair Bedrijf: ma t/m vr van 10.15 tot 11.45 uur en di t/m do eveneens van 13.00 tot 14.45 uur.
2) Pas de wielrenkleding op het afgesproken moment bij de afdeling Textiel (niveau 0), alwaar passets in de meest courante maten voor zowel dames als heren aanwezig zijn.
3) Plaats een bestelling via het digitale bestelfomulier. Neem contact op met rob.vanwersch@mumc.nl indien je geen toegang hebt tot deze intranetpagina.
4) Na plaatsing van je bestelling, zul je worden geïnformeerd over de verwachte levertijd.
5) Een maand na ontvangst van het wielrentenue zal €90,- via het salaris worden verrekend (voor azM-ers) of in rekening worden gebracht (voor niet azM-ers).