Fiets mee !

Lid worden

Het azMCycleTeam is een initiatief van enkele fervente wielerliefhebbers uit het azM en is toegankelijk voor iedere MUMC medewerker die het leuk vindt om in groepsverband een aantal tochten te fietsen. De doelstelling is om sportiviteit en collegialiteit te koppelen en te bevorderen.

 

Algemene info

Vijf maal per jaar wordt er in de periode van maart tot oktober een fietstocht georganiseerd die bij grote deelname wordt begeleid door motards en materiaalwagen. Het uitgangspunt is veilig en leuk samen fietsen: samen uit, samen thuis. De veelal heuvelachtige fietstochten tellen 90-120 km en worden met een gemiddelde snelheid van circa 26 km/u afgelegd.

In september wordt een 5-daagse wielertrip in een bergachtig gebied georganiseerd. Deze trip koppelt en bevordert sportiviteit en collegialiteit in optima forma.

Tijdens alle fietsactiviteiten wordt van deelnemers verwacht dat zij zich conformeren aan de volgende uitgangspunten:
• Het dragen van een valhelm
• Zich houden aan de veiligheidsrichtlijnen met betrekking tot het fietsen in een groep: Safety first.

Het jaar wordt traditioneel afgesloten met een wieleravond (seminar), waarin een inkijkje wordt gegeven in de professionele wielrenwereld.

Een kalender met al onze activiteiten tref je hier aan: Activiteiten.

 

Aanmelden als nieuw lid

Meld je hier aan als nieuw lid van het azMCycleTeam: Contactformulier.

Na aanmelding, ontvang je van ons per e-mail ruim een week voorafgaand aan een activiteit info over de activiteit inclusief een link voor de inschrijving. Tenzij anders vermeld, is deelname aan deze activiteiten gratis.

We verwachten van leden die regelmatig met ons mee op pad gaan dat zij fietsen in het Vermarc wielrentenue. Meer info over het wielrentenue en de bestelprocedure vind je hier: Bestellen wielrenkleding.