Fiets mee !
News

BikeClinic 2016

BikeClinic 2016

Om alle medewerkers van het Maastricht UMC+ op een laagdrempelige manier de gelegenheid te geven de wielersport te ontdekken organiseert het azMCycleTeam ook dit jaar een BikeClinic.

Deze BikeClinic is een cursus waarin je gedurende 2 avonden alles leert om je zeker en veilig te voelen op de racefiets. Tijdens de trainingen leer je de basisvaardigheden van het wielrennen: bochtentechniek, klimmen, dalen en veilig en efficiënt fietsen in een groep.

De BikeClinic wordt georganiseerd op:

Di. 24 mei 18:30 – 21:30

Di. 31 mei 18:30 – 21:30.

Er zal beide dinsdagen worden verzameld bij het Goederenontvangstkantoor van het azM.

Deze cursus is uitermate geschikt voor beginners, maar ook een goede opfriscursus voor meer ervaren wielrenners die hun fietstechniek willen verbeteren. We gaan er tijdens de clinic vanuit dat deelnemers in staat zijn 2 uur te fietsen aan een gemiddelde snelheid van 25 km/uur op een vlak parcours.

Tijdens deze cursus is het dragen van valhelm verplicht. Verder dien je zelf zorg te dragen voor een racefiets. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Inschrijven voor deze 2-daagse cursus kan tot dinsdag 26 april digitaal: http://goo.gl/forms/nqJjY9ZvJL. Helaas is het maximale deelnemeraantal al bereikt. Aarzel echter niet om je desondanks in te schrijven. Je wordt dan op de reservelijst geplaatst en preferent geïnformeerd over toekomstige BikeClinics.

Alle deelnemers ontvangen een week voorafgaand aan de clinic nog aanvullende cursusinfo.

Nog vragen? Aarzel dan niet om een e-mail te sturen naar rob.vanwersch@mumc.nl.

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *