Fiets mee !
News

BikeClinic 2018

BikeClinic 2018

Om alle medewerkers van het Maastricht UMC+ op een laagdrempelige manier de gelegenheid te geven de wielersport te ontdekken organiseert ons fietsteam ook dit jaar een BikeClinic.

Deze BikeClinic is een cursus waarin je gedurende 2 avonden alle basisvaardigheden leert om je zeker en veilig te voelen op de racefiets: bochtentechniek, klimmen, dalen en veilig en efficiënt fietsen in een groep.

De BikeClinic wordt georganiseerd op:

Di. 19 juni 18:30 – 21:30

Di. 26 juni 18:30 – 21:30.

Er zal beide dinsdagen worden verzameld bij het Goederenontvangstkantoor van het Maastricht UMC+ aan de Verheylaan. Mochten weersomstandigheden een annulering van een van beide dinsdagen noodzakelijk maken, dan zal worden uitgeweken naar dinsdagavond 3 juli.

Deze cursus is uitermate geschikt voor beginners, maar ook een goede opfriscursus voor meer ervaren wielrenners die hun fietstechniek willen verbeteren. We gaan er tijdens de clinic vanuit dat deelnemers in staat zijn 2 uur te fietsen aan een gemiddelde snelheid van 25 km/uur op een vlak parcours.

Tijdens deze cursus is het dragen van valhelm verplicht. Verder dien je zelf zorg te dragen voor een racefiets. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Inschrijven

Inschrijven voor deze 2-daagse cursus kan tot en met woensdag 13 juni digitaal: inschrijfformulier. Wees er snel bij, want er zijn slechts 15 plekken beschikbaar.

Alle deelnemers ontvangen een week voorafgaand aan de clinic nog aanvullende cursusinfo.

Nog vragen? Aarzel dan niet om een e-mail te sturen naar rob.vanwersch@mumc.nl.

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *